Inschrijvingen nieuwe studenten aan de UGent

Rector Anne De Paepe verwelkomt Safal Dhungana, de eerste student die zich voor het nieuwe academiejaar komt inschrijven. (vergrote weergave)

(03-07-2017) In het Ufo vinden de inschrijvingen plaats van nieuwe studenten die volgend academiejaar aan de UGent zullen studeren.

Nieuwe studenten moeten zich persoonlijk aanmelden bij de studentenadministratie in Gent of (afhankelijk van hun opleiding) in Kortrijk. Wie dit academiejaar al aan de Universiteit Gent studeerde kan zich online herinschrijven.

Kandidaat-studenten konden zich al vanaf 1 juni online voorinschrijven, om de inschrijvingsprocedure bij de studentenadministratie sneller te laten verlopen.

Praktisch

• Alle nieuwe studenten die een opleiding aanvatten aan de UGent kunnen zich inschrijven in de foyer van het Ufo, Sint-Pietersnieuwstraat 33, Gent. Dat is mogelijk op werkdagen van maandag 3 juli tot en met vrijdag 14 juli en van maandag 7 augustus tot en met vrijdag 22 september, tussen 10 en 16 uur.
  • Op de Campus Kortrijk kunnen de studenten terecht in het studentensecretariaat in de Graaf Karel De Goedelaan 5, van maandag 3 juli tot en met vrijdag 14 juli en van dinsdag 16 augustus tot en met vrijdag 22 september, telkens van 9 tot 12 uur en van 12.30 tot 17 uur.
  • Meer info over de inschrijvingen.